Bestel nu met alle gevolgen van dien!

Na lang wachten is het dan eindelijk zover: het uitgebreide verhaal van BOMBAST verschijnt in boekvorm!

Stichting BOMBAST presenteert dit bijzondere boek van schrijver Peter van Gils binnenkort aan Oosterhout en iedereen die het lezen wil.

In dit grote BOMBASTboek getiteld ‘Alle gevolgen van dien…’ neemt Peter ons mee in het leven van deze goedlachse Oernar en beschrijft zo’n beetje alles wat BOMBAST met aan zekerheid grenzende onwaarschijnlijkheid wel of niet gezegd, gedaan en beleefd heeft. Dit meeslepende verhaal vormt een vrolijke vertelling van de (bijna) complete geschiedenis van BOMBAST in Oosterhout.

De persoon BOMBAST stond en staat voor positiviteit, verbinding, vrolijke rebellie, de strijd tegen zuurpruimerij, eerst eten en daarmee voor alles uit het leven halen wat erin zit. Wat nergens anders beter kon én kan dan in deze stad. Onze stad. Oosterhout.

Stichting BOMBAST biedt jou de gelegenheid om de 300 pagina’s tellende roman per voorinschrijving te bestellen en het op de dag van de presentatie persoonlijk te ontvangen van de schrijver.

Naast het boek ontvangen alleen voorinschrijvers een exclusieve en éénmalige uitgave van het boekje ‘Buitelingen & BOMBASTpraot’, een bijzonder addendum bij de roman.

Alle gevolgen van dien…is voor jou vanaf nú per voorinschrijving te bestellen voor € 22,50 via de mail info@bombastherrijst.nl (vermeld jouw naam en het aantal exemplaren).

Binnenkort vindt de boekpresentatie plaats. Als voorinschrijver ontvang je daarvoor vanzelfsprekend een uitnodiging en krijg je jouw exemplaar, samen met het exclusieve extra boekje, uitgereikt.

Da’s goei nieuws, dachten wij zo!