Bombast Bier

BOMBAST-Broeder

GROOT NIEUWS VOOR BOMBASTBIER LIEFHEBBERS 
“Vrienden makte nou eenmal nie meej slaaj!”
 
Dit is een van vele wijze uitspraken van de oernar BOMBAST. Hij zag al vroeg in dat niet alleen de goedheid in de mens, maar ook een lekker pot bier mensen kan verbinden. Zo kon, na het oprichten van Stichting BOMBAST, het niet lang uitblijven voordat er BOMBASTBier op de Oosterhoutse markt kwam. Maar liefst 5000(!) duizend liter werd er de afgelopen jaren gebrouwen in samenwerking met onze vrienden van het Bourgogne Kruis.

Het bier is nu volwassen geworden en dient ook gedragen te worden door een partij die het geprezen bier verder kan brengen. Daarom is ervoor gekozen de productie en exploitatie van het bier volledig over te dragen aan het Bourgogne Kruis.

Veel blijft hetzelfde, de smaak bijvoorbeeld, want het zal gebrouwen worden met dezelfde passie en hetzelfde recept en ook zul je altijd een verwijzing zien naar het verhaal van onze Oernar. De rest is aan de brouwers!
We zwaaien ons bier uit, maar het is nog lang geen afscheid!
Laat het u smaken… Hoog!

BOMBAST Mooi Blond

Gebrouwen in de Oosterhoutse Brouwerij Bourgogne Kruis door onze eigen brouwmeester Dries Calcoen. Een écht Oosterhouts bier met een verhaal. Naast de heerlijke ambachtelijke smaak die het bier rijk is, zal ook het unieke etiket jou verrassen! Ontdek de zot op fles en in jezelf! HOOG! Op BOMBAST!

‘Mooi Blond’ zoals we deze amber kleurige Oosterhoutse Farmhouse ale gedoopt hebben, is op meer dan 20 plaatsen in Oosterhout verkrijgbaar én te proeven.