Als je wil meedoen aan BOMBAST! een musical, dan hopen wij dat we voor jou een plekje kunnen reserveren. Op de auditieavond zal er gekeken worden naar je vaardigheden op het toneel, hoe je zingt en hoe je danst. Je hoeft echt niet overal in uit te blinken, je moet vooral passen in het geheel in de breedste zin van het woord.

Er zijn in deze musical een aantal hoofdrollen, meerdere bijrollen en een groot ensemble. De bijrollen zijn ook ensemblerollen. Voor de hoofdrollen zijn wij op zoek naar 4 spelers. Hier kun je dus gericht auditie voor doen.

  • Robin: Jongen, ong. 12 jaar of daarvoor door kunnen gaan. Dit is in principe een jongensrol, maar dit kan nog veranderen. Dus meisjes kunnen hier ook voor auditeren.
  • Vader: Man, ong 30-40 jaar
  • BOMBAST: Man, ong 20-40 jaar. We zoeken iemand met bij voorkeur een fors uiterlijk, maar vooral vrij lang is. Verder moet je kunnen spreken met een Brabantse tongval.
  • Pastoor: Man, ong 30-40 jaar

Als je voor één van deze rollen wil auditeren, vragen wij om een liedje voor te bereiden om je zang te toetsen. Dan vragen we ook voor 2 van de bijrollen. Dit, omdat deze rollen ook solozang hebben.

  • Silenus: Man, 40+
  • Keetje: Vrouw, 60+

Als je alleen voor het ensemble gaat, dan wordt er op de avond zelf vooral gekeken naar de samenzang. Naast natuurlijk wat je op toneelgebied in huis hebt, wordt er die avond ook gekeken naar je ritmegevoel. Is je danservaring nu groter dan je toneel en zang, laat dan vooral zien wat je in je mars hebt. Neem een stukje dans mee van uiterlijk 1 minuut en show dat talent.

Extra opmerkingen

Voor een aantal bijrollen is het gewenst dat ze met een Brabantse tongval kunnen praten of zeer overtuigend Oosterhouts kunnen kletsen. We repeteren vanaf oktober op maandagavond.

Heb je nog vragen dan kun je die gewoon stellen via het aanmeldformulier bij ‘vragen’.

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden. Let op! 12 september worden er voor de laatste keer audities georganiseerd.